«Нептун» 19 січня запрошує у парк Топільче усіх тернополян, які шукають відкритої води

18.01.2019 20:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

ГО Тернопільський клуб любителів загартування і зимового плавання «Нептун» 19 січня запрошують у парк Топільче усіх тернополян, які шукають відкритої води, щоби зануритися в ополонку та отримати запас здоров'я на цілий рік! 

Початок святкування о 9.00. в програмі:

з 9:00 - 11:00  колядки від митців палацу Березіль

з 10 до 11:00 чекаємо на освячення води далі святкове занурення!

Богдан Поломацканич, очільник клубу "Нептун": "У нашу купель-ополонку зануриться багато тернополян, а також гість міста кандидат в презеденти Руслан Кошулинський, чекаємо наших захисників військових з 44 окремої артелерійської бригади, з 12 години городян чекає теплий прийом. Будемо частувати гостей козацькою кашею, кулішом та рибною юшкою, гарячим трав'яним чаєм." 

ГО "Нептун" нагадує про те, що пригощатиме особливим частуванням усіх, хто підтримав наш проект на "Громадському бюджеті" "Реконструкція приміщення ГО клубу "Нептун"". Також ТМ "Хортиця" традиційно підготувала високі градуси для всіх хто окунеться в Йорданську воду.

Щоб Ісус, що охрестився.
Коли потрібно - заступився
За весь Ваш рід і за родину.
За нашу вільну Украіну.
Щоб гості з’їхались бажані
Христос Хрестився у Йордані!

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі