Молокозаводи на Тернопільщині вступили у змову?

Опубліковано:
18 Січня, 2019

ПрАТ “Тернопільський молокозавод”, ТОВ “Росса”, ТОВ «Кременецьке молоко”, ТОВ “Укрмолпродукт”, ТДВ “Рожищенський сирзавод”, ПрАТ “Дубномолоко”, ТОВ “Рихальський ЗСМ» вжити  заходів  щодо припинення  дій,  які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції шляхом встановлення  економічно обґрунтованих цін на закупівлю молока коров’ячого незбираного для промислової переробки від індивідуальних господарств населення, – пише Погляд.

Дії молокопереробних підприємств полягали у одночасному зниженні,  встановленні  та утриманні на одному рівні  цін на молоко коров’яче незбиране для промислової переробки, що закуповується в індивідуальних господарствах населення Лановецькогорайону Тернопільської області з 01.01.2018,  01.04.2018, 01.05.2018 та містили ознаки  порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого пунктом 1 статті 50 та частиною третьою статті 6 Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді антиконкурентних узгоджених дій шляхом вчинення схожих дій, які можуть призвести до обмеження конкуренції, оскільки аналіз ситуації на ринку товару спростовує наявність об’єктивних причин для вчинення таких дій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змова, #молокозавод, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: