Відомий гурт колядував у тернопільському храмі (Фото)

Опубліковано:
17 Січня, 2019

У рамках відзначення Різдвяних свят в Архикатедральному соборі Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці започатковано традицію вечірнього колядування в храмі.

Відбулася зустріч, на яку завітали Ірина Музика та гурт «Фіра». У храмі лунали колядки зі сольного альбому І. Музики під назвою «Йде Різдво», презентація якого відбудеться вже 14 січня в Тернопільському академічному драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка .

Родзинкою стали обрядові пісні з Полісся виконані в традиційній автентичній манері. Але гості подарували також відомі колядки в абсолютно новому музичному вирішенні, нові авторські пісні, а також маловідомі перлини народної творчості. 
У пошуках цікавого матеріалу музиканти вдалися до невеличкої фольклорної експедиції на Чортківщину в с. Зелена, де було записано ряд унікальних колядок. Шматки із записами жіночого хору вдало вплітаються в канву сучасного аранжування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гурт, #колядка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фіра
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: