Тернопільський безхатько потрапив до реанімації через пожежу, яку сам влаштував

Опубліковано:
16 Січня, 2019

Через пожежу в підвалі житлової багатоповерхівки Тернополя, де ночував бездомний 37-річний чоловік, він мало  не загинув у вогні, – пише 7 Днів.

Як повідомляє Управління ДСНСУ у Тернопільській області, пожежа зайнялася пізно ввечері 13 січня у житловій багатоповерхівці у мікрорайоні «Східний».

Рятувальники, які прибули за викликом мешкацнів будинку, у підвалі знайшли безхатька, яког опередали в руки медиків швиткої. У чоловіка отруєння чадним газом.

Пожежу рятувальники загасили швидко.

«13 січня о 23:30 в м. Тернопіль на вул. Протасевича, 6 виникла пожежа в підвалі багатоквартирного житлового будинку. Вогнем знищено матрац та сміття на площі 3 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Під час гасіння пожежі врятовано безхатченка, громадянина 1981 року народження, який перебував в приміщенні підвалу. Потерпілого з ознаками отруєння продуктами горіння передано працівникам екстреної медичної допомоги. Також врятовано житлову будівлю», — повідомили про подію надзвичайники.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безхатько, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: