У Тернопільській обласній бібліотеці для молоді навчатимуть польської мови. Бібліотека оголошує набір учасників мовного експрес-курсу “Польська для початківців”. Заняття проводитимуть 2 рази в тиждень: у середу і четвер із 17:30 год. до 19.00 год. Триватиме курс 3 місяці, це буде 24 заняття.

Стартують заняття 6 лютого. У групі навчатиметься 20 осіб. Для участі у курсах необхідно зареєструватися особисто або надіслати повідомлення на адресу youthlib_woa@ukr.net, або зателефонувати за номером 25-97-15 (сектор документів іноземними мовами). Також треба  оформити читацький квиток бібліотеки (20 грн./рік.),  оплатити реєстраційний внесок (100 грн./курс).

Навчання відбуватимуться на 2-му поверсі бібліотеки у секторі документів іноземними мовами. Бібліотека знаходиться за адресою вул. Д. Нечая, 29 (Новий Світ).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #курси, #мова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: