Громаду села Онишківці Шумського району прийняли до складу Тернопільської єпархії

Опубліковано:
15 Січня, 2019

Церковна громада колишньої УПЦ Московського патріархату села Онишківці Щумського району перейшла до Православної церкви України. З відповідним проханням парафіяни звернулася до керуючого Тернопільської єпархії.

15 січня архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор задовольнив клопотання громади парафії Успіння Пресвятої Богородиці і прийняв її до складу Тернопільської єпархії.

Нагадаємо, що 26 грудня до складу Тернопільської єпархії Православної Церкви України було прийнято громаду храму Благовіщення Пресвятої Богородиці села Трибухівці Бучацького району. 11 січня 2019 року архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор задовольнив клопотання про перехід до Української Церкви громади храму Покрови Пресвятої Богородиці села Кордишів Шумського району. 13 січня про перехід до єдиної Української Церкви оголосила парафія села Гніздичне на Збаражчині.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #томос, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: