Створена карта інноваційних громад, що беруть участь у проекті «Е-рішення для громад»

Опубліковано:
15 Січня, 2019

ТОП-100 громад, які відповідають базовим критеріям та представляють 23 області, долучилися до проекту “Е-рішення для громад”.

Для візуалізації географії громад, стану їхнього е-розвитку, участі в проектах донорів та іншої інформації розроблено презентаційну карту проекту (StoryMap) на основі технології ArcGIS. Карта буде постійно розвиватися та поповнюватися новими даними.

Кожна громада особлива і має свій потенціал розвитку та зацікавленість в інноваціях.

Наразі триває другий етап впровадження проекту:

– в найбільшому дата-центрі, який сертифікований за стандартами ISO та КСЗІ, розгорнуто перші ІТ-продукти проекту – реєстри територіальної громади, адресний, майна;

– понад 60 громад вже сформували команди впровадження та зареєструвалися на освітній платформі – edu.cid.center для проходження базових освітніх модулів.

Проект “Е-рішення для громад”, який реалізується ГС “Центр розвитку інновацій”  за підтримки  Програми “U-LEAD з Європою”, викликав велику зацікавленість серед громад. Ті з них, які відповідають базовим критеріям, взяли участь у Публічній презентації Проекту 14 листопада 2018 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #карта, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: