Концерт Олександра Божика в Тернополі: від здивування до шоку

Опубліковано:
15 Січня, 2019

Добірні музичні твори, майстерне виконання та талант, помножені на харизму. Таким запам’ятався тернополянам концерт скрипаля-віртуоза Олександра Божика. Днями музикант вперше виступив у нашому місті із сольним концертом. І не сам, а у супроводі рок-оркестру.

Глядачі насолоджувалися не лише «рафінованою» класикою. Разом із колективом на сцені вони драйвували від світових хітів, каверів, авторських композицій Божика. А він не боявся дивувати публіку! Як вам, наприклад, поєднання саундтреку «Ігор престолів» та звичного «Щедрика»? Тернополянам «засмакувало»! Не менше овацій викликав хіт групи «Imagine Dragons», мелодія популярної пісні «Despacito» чи доробок Фрейді Мерк’юрі.

Від здивування — до шоку. Бо здібності Олександра Божика, без сумніву, межують із надможливостями. Музикант зіграв тернополянам на кількох скрипках одночасно, видобув композицію лише із трьох нот, названими слухачкою із залу, а з однією із відвідувачок навіть виступив дуетом. «У Тернополі — усі музиканти, тож зараз викличу собі скрипальку на допомогу», — пояснив усім. Жінка вийшла на сцену й обережно тримала в руках смичок, а віртуоз із протилежного боку, рухаючи по ньому скрипкою, дограв музичний твір.

У цих жартах, сюрпризах та несподіванках — увесь Олександр Божик. Із залом він спілкувався з особливим задоволенням, бо вважає, що концерт має бути інтерактивним. Музикант представив присутнім свою дружину-піаністку Юлію, що теж виступає у його команді, розповів, що разом виховують маленьку донечку й пишуть для неї музику. Композицію «Колискова для Вікторії» сміливо можна назвати найніжнішим твором дійства.

Зрештою, враження від відвідування концерту цілком може вміститися в одне слово. Кайф! Кайф від музики та спілкування із віртуозом, який так любить свою справу, що проймає своєю щирістю переповнені зали.

Мар’яна БОБРІВЕЦЬ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #божик, #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: