Фестиваль колядок зібрав 35 колективів з усієї області

Опубліковано:
14 Січня, 2019

Фестиваль колядок «Возвеселімся всі разом нині» зібрав у храмі Святого апостола Петра 35 вокальних колективів. Хори, ансамблі, солісти виконували популярні пісні про народження Ісуса Христа, – пише Доба.

Фестиваль колядок «Возвеселімся всі разом нині» проводять у Тернополі четвертий рік поспіль. Дійство організовують традиційно у храмі Святого апостола Петра, де знаходиться рекордна шопка. Відтак охочих послухати колядки, а також подивитися на гігантську шопку, приходить чимало. А серед виконавців – особи різного віку: від дітей до літніх людей.

«Парафіяльний фестиваль колядок  у Церкві святого апостола Петра – це традиційне дійство, до якого ми охоче приєднуємося. У Різдвяний час приємно і почесно взяти участь у такому фестивалі. Готувалися до нього наполегливо. Разом з нами вихованці нашої школи мистецтв. Вдячні організаторам за прекрасне дійство. Відтепер будемо чекати наступного ювілейного фестивалю», – каже заступник директора з мистецьких дисциплін Тернопільської школи імені Ігоря Герети Юлія Макавчук пише ЗЗ.

Як розповіла співорганізаторка фестивалю Ольга Коневич, до виконання колядок у храмі Святого апостола Петра долучилося чимало студентів та школярів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #колядка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: