Пропонуємо спробувати спекти вдома дуже смачний хліб. Одного разу спробувавши його, ви більше не будете купувати в магазині ніколи! А кожен день захочете радувати домашніх і гостей самостійно приготовленою смакотою!
Хліб виходить пухнастим, з хрусткою скоринкою.
Перегляньте також:
- Із 1 січня жителі Тернопільщини ліки за програмою медичних гарантій можуть купити лише за е-рецептом
- Рецепт того самого “Київського торта”, який усі так люблять
Основні інгредієнти:
Дріжджі – 50 грамів
Соняшникова олія – 3 столові ложки
Сіль – 2 столових ложки
Цукор – 2 столових ложки
Вода – 1 літр
Борошно – 1.5-1.7 кілограма.
Як готувати:
Взяти теплу кип’ячену воду, додати подрібнені дріжджі.
Додати цукор і сіль, поступово підсипати муку. Замішують еластичне тісто, яке не липне до рук.
Дати постояти тісту в теплому місці годину-півтора. А тісто, що піднялося, осадити руками.
Заповнити форму тістом і дати йому піднятися за 20 хвилин.
Духовку нагріти до 220 градусів, витримати форму з тістом близько 45 хвилин.
Насолоджуйтесь ароматом і смачним хлібом!