Двадцять п’ять тернопільських військовослужбовців вирушили на Луганщину

Опубліковано:
13 Січня, 2019

Відбулася 16-та ротація Тернопільського зонального відділу військової служби правопорядку. Двадцять п’ятеро військовослужбовців вирушили  до міста Попасна, що на Луганщині. Саме в цьому населеному пункті міститься одна з військових комендатур. 

null

Начальник Тернопільського зонального відділення військової служби правопорядку Іван Бугай зазначив, що 11 січня минула третя річниця перебування наших військових у Попасній:

“На сьогоднішній день, ми вже три роки ведемо службу у Попасній. Весь особовий склад зведеної комендатури виконував завдання на відмінно. Одні лише слова вдячності від посадових осіб міста Попасна на нашу адресу, варті великого. Сподіваюсь, що так буде і надалі”, – додає Іван Бугай.

Провести військових прийшли заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра, очільниця ГО Асоціації жінок України «Дія» Ольга Шахін,  представники громадськості та рідні.

Також завдяки спільним зусиллям Благодійного фонду «Єднання поколінь», Леоніда Бицюри та Асоціації жінок України «Дія», захисникам передали комплекти особистої гігієни та термобілизни, солодощі та принтер.

Аліна Жайворонко

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: