Помстився за доньку: на Бучаччині чоловік підпалив Мерседес колишнього зятя (Відео)

Опубліковано:
12 Січня, 2019

До п’ятнадцяти років позбавлення волі загрожує 58-річному жителю села Бариш Бучацького району. Чоловіка підозрюють у навмисному підпалі автомобіля колишнього чоловікова доньки, – пише Голос.

Невідомий підпалив «Мерседес», що належить 33-річному жителю села Бариш. Машина була в дворі будинку власника. На щастя, пожежу вдалося загасити, зазначили у поліції.

У протиправному запідозрили колишнього тестя потерпілого. Родини постійно конфліктували через те, що 33-річний чоловік покинув дружину з двома дітьми і фактично не утримував їх. Зі слів підозрюваного, саме на його плечі ліг тягар із забезпечення доньки та онуків. Постійні сварки і чвари призвели до кримінальних наслідків.

58-річному чоловікові інкримінують частину 2 статті 194 ККУ. У якості запобіжного заходу підозрюваний буде цілодобово під домашнім арештом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зять, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #помста, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: