Поліцейські викрили у Тернополі бордель, в якому працювало 9 повій

Опубліковано:
11 Січня, 2019

Діяльність борделю оперативники відстежували протягом десяти місяців. У бізнесі із надання секс-послуг було задіяно 14 осіб.

Його започаткувала 29-річна уродженка Дніпра. Жінка кілька років працювала адміністратором на заході України, тож мала чимало знайомих дівчат легкої поведінки.

Сутенерша найняла для роботи 9 повій з Одеси, Волині, Херсону, Києва та Дніпра. Крім цього, до справи задіяла двох водіїв з Тернополя та двох адміністраторів з Дніпропетровської області. Останні приймали замовлення по телефону чи через інтернет та скеровували до клієнтів дівчат. Вже на місці зустрічі любителі «полунички» обирали собі бажану. Час проводили у саунах, готелях, приватних будинках. На добу вони встигали обслуговувати від п’яти до десяти чоловіків.

За годину задоволення клієнти оплачували 1000-1500 гривень. П’ятдесят відсотків – це була «зарплата» повій, решту отримували посередники. Адміністратори мали по 300 гривень за замовлення, а водії 200-300 за виїзд.

Організаторка, водії та адміністратори секс-бізнесу відповідатимуть за статтею 303 ККУ –  сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Під час спецоперації у сутенерши вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони, записники та банківські картки.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Анастасія Квітковська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бордель, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #повія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: