На Тернопільщині військові вшанували побратима (Фото)

Опубліковано:
11 Січня, 2019

Тернопільські артилеристи 44 окремої артбригади вшанували сержанта Андрія Петрушенка, повідомляють на сторінці бригади у фейсбуці.

Військовий помер від смертельних поранень в ніч на 11 січня 2015 року під час мінометного обстрілу блокпосту в районі селища Озерянівка під Горлівкою (Донецька область).

“…Андрій Петрушенко, 1984 року народження. Уродженець м. Канів, Черкаської області був мобілізований в серпні 2014-го року. Згодом проходив службу в артилерійській бригаді на посаді номера обслуги гармати. Указом Президента України Петра Порошенка № 311/2015 від 4 червня 2015 року, «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», Андрія Петрушенка було нагороджено орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). Також у Канівській – ЗОШ № 4 на його честь відкрили меморіальну дошку. В цей день військові разом з капеланом Іоаном Кусенем пом’янули побратима у молитві.

Герої не вмирають!!! Ми пам’ятаємо про них завжди!” – йдеться у пості.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій петрушенко, #артбригада, #вшанування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пам'ять, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: