Священик з Тернопільщини готує 5 тисяч пельменів для українських захисників

11.01.2019 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

«Допомога потрібна і сам не справлюся!»

Священик Олексій Філюк із Шушківців Лановецького району готує передачу українським бійцям, які боронять східні рубежі держави від проросійських бойовиків. Зокрема, отець Олексій має намір наліпити 5 тисяч пельменів.

«Хочеться підтримати наших захисників на Сході, які захищають Україну та наш з вами спокій, домашніми пельменями, солодощами та просто вітальними листівками з Лановеччини, а тому я придбав муку та трохи фаршу для приготування майбутніх пельменів», - повідомив він у групі «Моя Лановеччина» у соцмережі.

Священик запрошує парафіян та усіх бажаючих допомогти ліпити й варити пельмені. Збір у с. Шушківці 14 січня о 18 год.

«Якщо хтось має бажання підтримати добру справу, то дзвоніть 0976127553, бо допомога потрібна і сам не справлюся!», - пише він.

За словами отця Олексія, 15-16 січня солодощі, листівки та приготовленні пельмені, які будуть залиті шкварками і жиром, віднесуть у відділення Червоного Хреста у Ланівцях, після чого все це поїде до наших захисників на Схід.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі