Витяг для санок та сноутюбів запрацює на найбільшій гірці Тернополя

Опубліковано:
10 Січня, 2019

Вперше у Тернополі для тих, хто любить кататись, але не любить тягнути вверх під гірку санчата, запрацює витяг!

Вниз саночками, сноутюбами, “Мустангами”, а наверх потягне механізм. Відсьогодні на легендарній гірці, яку тернополяни знають як “Стрільбище”, “Тарнавського”, “Екстрим” та “Савич-парк” все буде інакше. Як і вимоги до техніки безпеки – усі, хто обирає сноутюб мусять одягати і шолом – адже цей засіб для екстримальної розваги зовсім не керований – найкраще спускатись на сноутюбах по спеціально підготовленому желобу або трасі. Ціна на послуги витягу для санчат та сноутюбів – 200 грн година, усі, хто хоче просто кататись на санчатах платять за вхід 50 грн, хто приходить подивитись на гірку та на зимові розваги – вхід 10 грн.

Частину доходу керівництво гірки спрямовує на розвиток і вдосконалення тернопільського гірськолижного курорту спортивно-розважального комплексу “Савич-парк”, про що звітує на своєму сайті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок, #гірка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #савич-парк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: