В зону ООС вирушили бійці роти поліції «Тернопіль»

10.01.2019 17:43   Джерело: Тернопільська ОДА
Опубліковано : Новини Тернопілля

На чергову ротацію для несення служби та захисту територіальної цілісності нашої держави вирушили 30 бійців роти патрульної поліції особливого призначення «Тернопіль». Правоохоронці протягом двох місяців нестимуть службу на сході держави у зоні проведення операції об'єднаних сил. Як завжди побажати бійцям вдалої служби та щасливого повернення прийшли рідні та близькі, начальник обласного управління поліції Олександр Богомол та голова облдержадміністрації Степан Барна.

Очільник області наголосив, що правоохоронці Тернопільщини були одними з перших, хто вирушив на Схід боронити наш край.

«Правоохоронці Тернопільщини ще з травня 2014 року гідно несуть службу спочатку в зоні проведення АТО, а сьогодні в зоні проведення ООС. Саме тому щиро дякую кожному з вас за мужність та героїзм, який проявляєте на східному фронті. Кожен день у боротьбі за мир – це ще один важливий внесок у нашу спільну перемогу над ворогом», – звернувся до правоохоронців Степан Барна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська ОДА  

Коментарі