Поліцейські розповіли, що крадуть тернополяни

Опубліковано:
10 Січня, 2019

Повідомлення про крадіжки надійшли до співробітників Тернопільського відділу поліції від керуючих торгових закладів. Вийти на слід зловмисників вдалося завдяки камерам відеоспостереження, встановлених у магазинах.

Правоохоронці розшукали осіб, причетних до протиправного. Один зі зловмисників – неодноразово судимий 27-річний тернополянин поцупив товар з двох магазинів. З однієї крамниці виніс косметику, а з  продуктового маркету викрав товару майже на 400 гривень.

Ще один любитель дармового шопінгу – 30-річний житель Зборівського району. Він виніс з магазину, що на масиві Сонячний у Тернополі, подарунковий набір косметики. З товару зняв наліпки зі штрихкодом, завдяки чому непоміченим пройшов через систему контролю. 

Підозрюваний у крадіжках – раніше неодноразово судимий  32-річний тернополянин. Він з супермаркету викрав дві банки ікри.

Відомості за даними фактами внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною 1 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: