Поліція розшукує фальшивомонетника з Тернопільщини (Фото)

Опубліковано:
10 Січня, 2019

Правоохоронці Бучацького відділення поліції розшукують жителя села Підзамочок, Віткалова Сергія Валерійовича, 1976 року народження, – пише За Збречем.

Бучацьким районним судом Тернопільської області дану особу засуджено за вчинення злочину передбаченго ч.1 ст. 199 Кримільного кодексу України – «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення пересилання, ввезення в Україну з метою збуту, а також збут підробленої національної валюти України у виді банкнот чи металевої монети, іноземної валюти, державних цінних паперів чи. білетів державної лотереї».

Чоловік ухиляється від відбування покарання у вигляді позбавлення волі. На даний час встановити його місце знаходження проведеними заходами не вдалося.

Правоохоронці звертаються до краян: якщо ви знаєте його місцеперебування, телефонуйте за номерами у Бучачі (02544) 2-12-45, (097)-720-58-27, (096)-932-93-91 або на лінію “102”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віткалов, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: