Головний секрет популярності в Інстаграмі: вміле використання трьох китів – це гумор, успіх та секс

Опубліковано:
9 Січня, 2019

24-річний тернополянин Володимир Стус захоплюється подорожами. Для того, щоби ділитися побаченим, обрав для себе такий Інтернет ресурс, як Інстаграм. Перший досвід публікації своїх світлин захопив хлопця і спрямував його в сторону дослідження механізмів, які працюють у цій мережі, адже соціальна мережа Інстаграм захоплює все більше бажаючих поділитися своїм життям з охочими. Створена творцями Фейсбуку, як додатковий ресурс для того, щоби швидко пересилати якісні фото, Інстаграм на теренах України, Росії, Білорусії та Східної Європи  став мережею, де фото несе ще й складову у вигляді текстів різної направленості. За 16 місяців перебування в Інстаграмі Володимир зробив висновок – це бездонний колодязь думок, який здатний змінити життя і не завжди на краще. Щоби застерегти молодь від висновків, щодо власної ціності, які молоді люди здатні зробити, спираючись на свої рейтинги і кількість читачів в соціальних мережах, Володимир підготував цікаву презентацію, якою ділиться з усіма бажаючими. 

Володимир Стус: “Інстаграм – це сервіс емоцій. Для мене його головна перевага була у можливість обробки фото з подальшою його публікацією – всі фото на моєму акаунті авторські, зфотошопені на телефоні ціною усього 4000 грн. Моє джерело натхнення музика, мандри, книги. Тут у вас є тільки 10 с, щоби привернути увагу. Думка, сформована у текст плюс фото додає підписників, але головний секрет популярності в Інстаграмі – це вміле використання трьох китів, які затримають читачів у вашому блозі – це гумор, успіх та секс. Блог, присвячений мандрам – крута тема, в Інстаграмі також популярні б’юті блогери, блогери матусі, лайф стайл блогери – про все і ні про що. Але цікаво, що найбільше підпісників збирають блоги свинок, їжачків, котиків і песиків це мільйони підписників! А є блоги дійсно крутих професіоналів, наприклад, фотографів, фотосесії яких коштують 500 000 доларів, а підписників ледве 6000. Тому висновкі робіть самі – популярність у соціальній мережі – це просто гра, можливість заявити про себе, організувати свій бізнес.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інстанрам, #лекція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: