Благодійники закликають допомогти 84-річний бабусі на Бережанщині, яка боїться замерзнути від холоду

Опубліковано:
9 Січня, 2019

Благодійники фонду «Карітас» на Бережанщині допомагають бабусі, яка боїться замерзнути від холоду. Жінка живе у жахливих умовах і не моє змоги зігрітися. Доброчинці допомагають старенькій чим можуть і просять долучатися усіх небайдужих. Про це вони  написали у групі «Береж Інфо» у Facebook:

«Щодня ми стикаємось із людьми які потребують особливої уваги та піклування. Сьогоднішня історія про 84 річну Луциків Євгенію Августівну. На старості літ ця пані живе із невтішними реаліями самотності, холоду та бідності. Спілкуючись із Євгенією Августівною ми дізнались що їй страшно лягати спати аби не замерзнути, а найбільшою її мрією тепер це зустріти Різдвяні свята у теплі. Завдяки доброті благодійників вдалось зібрати 400 грн. на які плануємо придбати дрова, розуміємо що зима довга й непривітна своїми морозами та звертаємось до Вас! Подаруймо бабусі тепло якого вона так потребує. Пожертвувані вами рубані дрова чи кошти за які зможемо їх закупити можуть означати дуже багато.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #благодійність, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: