Голова обласної ради розділив із артилеристами Святвечір

Опубліковано:
9 Січня, 2019

Спільна передріздвяна вечеря відбулася у 44 окремій артилерійській бригаді. Її розділили із артилеристами і капелани, і керівники області та міста. Військові капелани звернулися до військовослужбовців у спільній молитві і побажали, аби кожен захисник повертався додому живим та здоровим, щоб з вірою у Бога усе їм вдавалося. І разом з усіма заколядували, – пише Реально.

«Нехай Різдвяна зірка нас усіх єднає і наповнює непохитністю віри, міцністю духа та надією в безсумнівну перемогу добра, щоб ми ділилися ним повсякчас у наших храмах і домівках, на передовій із побратимами, з тими, хто і в тилу, в бліндажах і в штабах, в польових шпиталях та палатах госпіталів, – звернувся до військовослужбовців голова обласної ради Віктор Овчарук. – Цьогоріч ми зустрічаємо світле свято з особливим піднесенням. Адже збулась велична мрія українського народу – створення єдиної помісної православної церкви – Православної Церкви України. І, як сказав міністр оборони України Степан Полторак, відтепер у наших храмах молитимуться за наших бійців, а не за армію агресора. Це по-справжньому сакральна подія. Тож нехай, шановні воїни, народження Ісуса Христа освітить наш шлях, принесе мир та перемогу нашій країні, розквіт Тернопіллю, злагоду та добробут кожному дому, стане для нас джерелом життєвої наснаги, оптимізму, впевненості у добрих намірах та справах. Благословенних та повних миру різдвяних свят вам та членам ваших родин! Нехай лине по нашому краю, по всій Україні коляда, звеселяють душі вертепи, чується радісна пісня Різдвяних та Новорічних дзвонів. Здоров’я, щастя вам, достатку, веселих і радісних свят, а ще смачної куті! Христос рождається! Славімо Його!».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #овчарук, #святвечір, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: