У Тернополі вандали понищили зелену зону та вкрали рослини (Фото)

Опубліковано:
6 Січня, 2019

Декілька мешканців будинку №11 на вулиці Слівенській 2 роки створювали зелену зону біля будинку, але вандали вкрали декілька кущів та дерев. Це не перший випадок у місті, повідомив на своїй сторінці у фейсбуці Голова ГО «ЕКОАЛЬЯНС» Олександр Філь.

“Постає питання – яка мотивація такої дії? Вкрасти для себе, можливо. Багато людей дивлячись на цих не байдужих людей, які своїми зусиллями хочуть прикрасити свої життєве середовище, байдужі до того. Питають для чого вони то роблять, чи вам гроші за це платять, і на справді не розуміють, рахують їх не нормальними. Це прояв психологічного стану коли ці «люді», істоти мають глибоко сховану свідомість рабів, духовних деградантів, для яких існує єдиний спосіб життя – тягнути для себе. Не важливо в кого вони крадуть в дітей школи, садочка, мешканців будинку. Прояви такої свідомості метастазами жадібності, байдужості знищили в людей духовність, яка є основою у житті людей. Є випадки коли їх така робота людей дратує.

Дуже шкода що таких істот є багато. То що робити? Будемо продовжувати прикрашати наш Тернопіль.” – зазначено у пості.

За допомогою ГО «ЕКОАЛЬЯНС» в зеленій зоні посадили більше 50-ти кущів та дерев. Цього року планувалося продовжити роботу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вандалізм, #квіти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: