Перша крадіжка у селі Іване Пусте трапилась 19 грудня. Тоді неповнолітній місцевий житель поцупив з помешкання підприємця понад 42 тисячі гривень.

Під час слідства правоохоронці з’ясували, що  одинацятикласник обікрав сусідів не вперше, а порушив  Закон ще двічі. Загалом юнак вкрав  54 тисячі гривень та 600 євро.

Юний крадій був другом сина потерпілих, відтак часто бував у них в гостях, і добре знав, де господарі ховають ключ і зберігають гроші. Перші два рази, проникав до будинку, відмикаючи двері ключем. А коли потерпілі щось запідозрили і переховали його – заліз до чужого помешкання через підвальне приміщення, витиснувши раму пластикового вікна.

Крадену готівку школяр разом із старшим знайомим у райцентрі тринькали на розваги, випивку, вгощання друзів. Залишок коштів поліцейські вилучили, ще частину  родичі крадія вже відшкодували потерпілим.

Потерпілі до правоохоронців звернулись не одразу, адже слідів проникнення когось чужого до оселі не було. У крадіжці спочатку навіть запідозрили власного сина. Та після третьої крадіжки, яку юнак здійснив у день Святого Миколая, правоохоронці вийшли на слід крадія.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: