На Бережанщині в будинку культури виявили чотирьох осіб без свідомості

Опубліковано:
6 Січня, 2019

У селі Рай Бережанського району шестеро людей отруїлися газом. Трапився інцидент в місцевому будинку культури, – пишуть Тернополяни.

6 січня о 00:07 до оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про те, що люди отруїлися невідомим газом.

По прибуттю на місце події оперативної групи Бережанського районного відділу Управління, співробітників поліції, екстреної медичної допомоги та аварійної служби газу встановили, що в приміщенні будинку культури перебуває 4 особи без свідомості.

– Орієнтовні обставини події: група осіб перебуваючи в приміщенні місцевого будинку культури увімкнули газовий конвектор, у зв’язку з несправністю опалювального приладу продукти горіння потрапили в приміщення. Остаточні обставини події встановлюються працівниками поліції, – повідомили в прес-службі ДСНС.

В наслідок події травмовано 6 осіб – 1998, 2000 та 2001 років народження, яких з діагнозом «Отруєння продуктами горіння», госпіталізовано до Бережанської центральної районної клінічної лікарні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #газ, #клуб, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: