Окрім того, що листоноші розносили пошту, вони привласнювали те, що їм не належало. Поліцейські зафіксували факти підробки підписів.

Зокрема 39-річна працівниця відділення зв’язку села Великі Дедеркали сфальсифікувала підпис своєї односельчанки, жительки села Шкроботівка. Замість неї поштарка підписалась у платіжній  відомості  про отримання грошової виплати у сумі майже 3400 гривень на тверде паливо, яку потерпілій, як малозабезпеченій, призначило управлінн соцзахисту. Щоправда, листоноша згодом повернула кошти потерпілій.

А 66-річний працівник відділення зв’язку села Кордишів підписався замість двох жителів села Мирове. Через це люди так і не отримали виплачених їм аграрним підприємством коштів за оренду землі, втративши 8 тисяч гривень.

У поліції факти кваліфіковали за частиною 1 статті 358 ККУ – підроблення документів. А дії листоноші із села Кордишів додатково будуть кваліфіковані, як привласнення коштів.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #листоноша, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: