За фактами вибуху двох гранат на Тернопільщині розпочато кримінальні провадження

Опубліковано:
3 Січня, 2019

Прокуратурою Тернопільської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях, розпочатих за фактами отримання тілесних ушкоджень та смерті при вибухах гранат, що трапились по вул. Макаренка у м. Тернополі, та у с. Колодіївка Підволочиського району 2 січня 2019 р.

Розслідуванням встановлено, що близько 15 год внаслідок вибуху гранати Ф-1, до обласної лікарні з житлового будинку  по вул. Макаренка госпіталізовано 2 чоловіків, одного з них –  без свідомості. Ще 1 людина загинула. За словами власника квартири  бойову гранату приніс у помешкання його сусід. Триває розслідування за ст.115 КК України (Умисне вбивство)  та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Того ж вечора за  медичною допомогою  до лікарні м. Скалат звернулось 3 молодих людей,  ще 2 потрапили до реанімаційних відділень тернопільських медичних закладів.  Серед потерпілих було двоє неповнолітніх. Встановлено, що усі вони постраждали від вибуху гранати, яку приніс із собою  24-річний хлопець у будинок, де перебувала компанія. Триває  досудове розслідування за ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вибух, #граната, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: