Чарівне «Дерево казок» з’явилось у Тернополі

02.01.2019 18:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Виявляється, дерева бувають різні: літні, весняні, осінні і ось такі як зараз – зимові. Але… бувають ще й інші – казкові. Мова якраз про одне з них, яке несподівано «виросло» у нашому файному місті Тернополі. Незвичайність дерева у тому, що воно казкове.

Називається –  «Дерево казок». І відтепер слухати онлайн - казки Тернопільського рідного краю можна в дитячому інтернет-порталі «Дерево казок». Запис здійснено в медіа лабораторії ПК "Березіль" в рамках проекту "Казки Тернопільського краю" за участю Тернопільської центральної дитячої бібліотеки. Текст читали учасники театральної-школи-студії "Мельпомена" (керівник Оксана Ратушняк, художній керівник Надія Шамрик, а звукорежисер Тарас Сотула). «Проект нашої бібліотеки  (Тернопільська центральна дитяча) "Казки рідного краю" має чудове продовження, – каже бібліотекарка Надія Качуровська, – тепер всі ви зможете безкоштовно (!!!) слухати наші аудіоказки на сайті для дітей "Дерево казок." Спасибі  «за заливку»  казок на сайті Оксані Ратушняк, а Надії Шамрик – за чудове озвучення казок її учнями з театральної школи "Мельпомена". І окрема подяка чудовому звукорежисеру з ПК "Березіль" Тарасу Сотулі.  Ви всі є справжні наші друзі і чудові партнери. На сайті є казки, які озвучувалися упродовж певного періоду від самого початку роботи у «Medialab Ternopil».

 Отже, казки Романа Завадовича, Наталі Забілої, Богдана Мельничука, Петра Сороки, Володимира Кравчука, Марти Чопик, Ірини Мацко та «Майстерні казок», Валентини Семеняк, Галини Шулим та інших відтепер на «Дереві казок».

Натискайте і слухайте!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі