У Великогаївській школі на Тернопіллі відбулася виставка фото з передової російсько-української війни

Опубліковано:
31 Грудня, 2018

У Великогаївській школі на Тернопільщині відбулася виставка фото з передової російсько-української війни. Це остання у цьому році така експозиція, її проводять  у рамках Всеукраїнського військово-просвітницького проекту «Ротація». Про виставку на своїй сторінці у Facebook написала Наталія Станько:

«…відбулась остання у цьому році виставка світлин з передової російсько-української війни у Великогаївській ЗОШ 1-3 ступенів . Усі школи Великогаївської ОТГ отримали сьогодні набори книг та настільних навчальних ігор від Український інститут національної пам’яті. В рамках Всеукраїнського військово-просвітницького проекту «Ротація» волонтери провели 5 таких заходів у школах та вишах Тернопільщини наприкінці цього року. Мета проекту- привернення уваги мирного населення, а особливо молоді, до проблем реабілітації учасників бойових дій, пристосування їх до мирного життя. Руйнування міфів створених суспільством про добровольців та зокрема про саму війну на Сході України», – пише Наталія.  

«Щиро дякуємо директорам навчальних закладів за сприяння у просвітництві нашої молоді. Також, ми щиро вітаємо усіх українських патріотів з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим! Бажаємо нашим воїнам перемоги, наснаги до боротьби, віри у краще майбутнє! У Новому Році плануємо реалізувати ще більше корисних проектів та творчих задумів»,-  голова Тернопільського осередку Громадянського Руху «Хвиля», засновник Всеукраїнського військово-просвітницького проекту «Ротація» Oleksiy Stanko.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: