З будинків Тернополя комунальники ліквідовують бурульки (Фото)

Опубліковано:
25 Грудня, 2018

Протягом двох останніх тижнів тернополяни часто скаржилися, що з дахів та балконів будинків міста звисають небезпечні бурульки. Великий за розміром гострий лід висів просто над головами перехожих, через це люди не могли проходити по бордюрах, боячись, що крига може відвалитися,  впасти на голову і травмувати.

Днями комунальники Тернополя взялися ліквідовувати бурульки. Роблять це вони за допомогою спеціальної техніки – машин, які дають можливість дістатися до дахів і балконів будинків та безперешкодно відірвати і забрати звідти звисаючий лід.

«Нарешті на цю проблему звернули увагу, тепер можна буде без остраху проходити біля будинків міста, не поглядаючи вгору, щоб переконатися, чи я у безпеці та чи не постраждаю через падаючі бурульки. Недавно на мою онучку ледь не впав лід з балкону будинку. Тепер я спокійно можу брати онуків і гуляти де-завгодно», – каже тернополянин Володимир Петрів.

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будинок, #бурулька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: