Сьогодні, 25 грудня, на Театральному майдані відзначатимуть Різдво

Опубліковано:
25 Грудня, 2018

25-го грудня о 17.00 на Театральному майдані міста святкуватимуть Різдво Христове. У програмі заплановане масове виконання колядок, а також міні-вистава про народження Ісуса Христа, – пише За Збручем.

Як розповіли організатори, колядки виконуватиме об’єднаний хор християнських церков міста, а також дитячий хор. Концертна програма триватиме упродовж двох годин.

«25-го грудня ми будемо солідарно з усім християнським світом святкувати Різдво Христове. Урочиста програма розпочинається о 17.00 на Театральному майдані Тернополя. Тут лунатимуть колядки; їх виконуватиме об’єднаний хор наших церков, також буде інсценізовано народження Ісуса Христа у Вифлиємі, тобто буде представлено театралізовану постановку. Окрім цього, співатиме дитячий хор. Думаю, кожен хто прийде, відчує радість Різдва, а також покаже свою солідарність з усім світом щодо відзначення цього великого християнського свята – Різдва Христового», – каже керівник оргкомітету святкування Різдва Христового у Тернополі Олег Саган.

Додамо, 25-го грудня Різдво Христове відзначає більшість країн світу. 7-го січня святкують переважно держави з пострадянського простору. Нагадаємо, минулого року Верховна Рада України встановила 25-те грудня вихідним днем. За прогнозами релігієзнавців, поступово українці переходитимуть на святкування саме 25-го грудня. Але для того, щоб українці відмовилися від святкового дня – 7-го січня, пройде не одне десятиліття.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Майдан, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #різдво, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: