Скільки коштує «жива» ялинка на ринку в Тернополі

Опубліковано:
25 Грудня, 2018

Маленькі “живі” ялинки на сходах до молочного відділу Центрального ринку одні продавці продають уже другий день, інші лиш вийшли на торгівлю. Кажуть, що попит є. Ціна найменшої ялинки від 40 грн, є і за 50-60. Метрова – 250 грн. За словами продаців, щоб зв’язати маленьку ялинку потрібно десь півгодини. В інших місцях на ринку можна знайти маленькі ялинки за 60, 90 та 200 грн. 

За маленькі “в’язані” ялинки на Центральному ринку просять від 40 грн. За метрові – від 200. На продуктовому ринку поруч з Центральним продають “живі” метрові чіповані ялинки. Вартість від 100 грн і до півтисячі, пише Файне місто з посиланням на 20 хвилин.

Продають ялинки, як розповідає підприємець пані Лариса, уже третій день. Попит є і чималий. Найбільше купують ялинки “квартирного варіанту” висотою 2 – 2,50 метри.

– Якщо в людей немає підставок під ялинку, то їх теж можна придбати за 100-120 грн, – каже жінка. – Але до піставки ще потрібно прикріпити пляшку з водою, щоб ялинка пила. Можна ялинку ставити і у відро з мокрим піском та підливати її. Якщо ялинка п’є, то розпускає бруньки.  Відразу на місці ялинку можуть запакувати в сітку. Коштує це 10 грн. Для цього є спеціальний апарат.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринок, #тернопіль, #тернопільські новини, #ялинка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: