Народний депутат з Тернополя пояснив, що ми виграли з воєнного стану

Опубліковано:
24 Грудня, 2018

Із закінченням року завершується і воєнний стан у частині України. Як вважає народний депутат з Тернополя Роман Заставний, не слід чекати, що воєнний стан продовжать чи поширять на інші області України.

«Із введенням воєнного стану ми виграли двічі. По-перше, як депутати, ми підтримали головнокомандуючого нашого війська — президента України. Інакше наші позиції на міжнародній арені були би дуже послабленими. Ми би продемонстрували, що у нас немає єдності всередині держави, тоді як ми перебуваємо в стані війни. А коли немає єдності між гілками влади всередині держави, немає резону і світовій спільноті допомагати країні, яка сама не шукає виходу з достатньо складної ситуації. 

А по-друге, введенням воєнного стану ми ще раз привернули до себе увагу і показали, що ситуація дуже складна, і вона вже виправдана з політичної точки зору», – підсумовує народний депутат.
Роман Заставний заявив, що підтримує вступ України в НАТО.

«Я за вступ у НАТО. Прикро, що багато політиків, які в тому числі бачать себе в майбутньому головнокомандувачами української армії, обходили це питання стільки років і не бачили цієї перспективи. Тобто я більш ніж переконаний, що коли б ми увійшли в НАТО 10 років тому, то ми би зараз не мали війни з Російською федерацією. Цивілізований світ цього би ніколи не допустив».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #воєнний стан, #заставний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: