Понад 3 га землі «подарували» для автомобілів-порушників у Тернополі (Фото)

Опубліковано:
24 Грудня, 2018

Комунальний арештмайданчик для розміщення автомобілів-порушників незабаром облаштують у Тернополі. Таке рішення ухвалили на останньому засіданні сесії міської ради, – пише Терен.

Доповідав із цього питання начальник міського відділу земельних ресурсів Віктор Кібляр.

Рішення про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 3,2 га комунальному підприємству «Масив» для влаштування спеціального майданчика (стоянки) для зберігання транспортних засобів за адресою: вул. Бережанська без проблем отримало підтримку більшості депутатів. Причому відвели цю ділянку в постійне користування, за рахунок земель, що перебували в користуванні управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.

Відповідно, тепер за вказаною адресою проведуть необхідні роботи із облаштування арештмайданчика: обгородження, освітлення, встановлення відеонагляду, пунктів охорони і навіть вирівнювання території. Після цього працівники управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради зможуть розпочати процедуру евакуації автомобілів, що припарковані із порушенням правил дорожнього руху і створюють суттєві перешкоди для руху інших транспортних засобів.

Проект землеустрою щодо відведення землі у КП «Масив» мають підготувати і подати на затвердження в 6-місячний термін. Зауважимо, попередньо у міській раді ухвалили також рішення, яким розширили повноваження муніципальних інспекторів (раніше їх називали муніципальними міліціонерами – прим.), аби вони могли ефективніше боротися із водіями-порушниками.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #арешт, #земля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стоянка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: