Тернополяни вимагають розчистити від снігу пішохідні доріжки

Опубліковано:
21 Грудня, 2018

Тернополяни вимагають розчистити від снігу пішохідні доріжки. Люди зауважують, що комунальники не працюють ефективно, розчищені лише дороги. Відповідну петицію подали до міської ради:

«Черговий раз наші комунальні служби довели, що сніг “випадає” несподівано у середині грудня. Дві доби поспіль ніхто не розчищає сніг на тротуарах і так по всьому місту. Добре, що хоть дороги розчистили. Але не всі ж мають автомобіль, хтось добирається до роботи пішки. А також є пенсіонери та люди з особливими потребами, яким і так не легко пересуватися по наших “якісних” тротуарах. Банально у магазин чи аптеку. Чому по всьому місту на пішохідних доріжках колапс? Якщо служби які цим мають займатися не справляються зі своїмт обов’язками, то можливо час змінити підрядника?», – зазначає автор петиції Андрій Ковальчук. 

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини, #тротуар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: