Як 8-річна тернополянка просить допомогти її хворому однокласнику

Опубліковано:
21 Грудня, 2018

Восьмирічна тернополянка Яна Кічула записала відео-звернення до усіх небайдужих, у якому просить людей допомогти вилікувати її хворого однокласника Максима Лемегу. Дівчинка розповідає, що її друга очікує операція, на яку потрібно чимало коштів. У Максимка гідроцефолія головного мозку. 

«Мені звати Яна Кічула. Я навчаються в 3-а класі. Мій друг і однокласник Лемега Максим захворів і йому потрібна допомога на дуже дорогу операцію. Будь те добрі. Допоможіть йому одужати. Ми чекаємо Максима якнайскоріше в школі», – говорить дівчинка у відео-верненні.  Цей запис на своїй сторінці у Facebook розмістив Сергій Кічула: 

Сергій Кічула також пише: «Друзі, знайомі і незнайомі добрі люди, веселий хлопчик Максим ще вчора він сидів за партою з моєю дочкою а сьогодні в лікарні, йдуть свята але батькам Максима геть не весело лікарі поставили діагноз гідроцефолія головного мозку, батькам потрібна наша допомога, якщо є можливість і бажання стати ангелом охоронцем для цього хлопчини картка мами : 5168757309263350 Наталя Лемега тел. 0682669134».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #допомога, #кічула, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: