Рецепт чебуреків: смачнішого ви ще не їли!

Як зробити справжні татарські чебуреки.

20.12.2018 23:01   Джерело: Словечко
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Соковиті! Потужні! Ситні!

Складові:

-борошно – 3 склянки (ємність – 250 мл);

-вода холодна – 1 стакан;

-маргарин  – 125 г;

-фарш м’ясний – 450 г;

-цибуля ріпчаста – 1-2 шт .;

-Сіль, перець чорний мелений – за смаком;

-спеції для фаршу – 0,5 ч. л .;

-кріп сушений – 0,5 ч. л .;

-олія – для смаження;

-вода крижана (для фаршу) – 100-150 мл.

null

Приготування:

У глибоку миску просіяти потрібну кількість муки. Додати 0,5 чайної ложки солі.

Читайте також

Рецепт сухого маринування грибів від автора
Дещо про білі гриби та самий простий рецепт приготування їх

Влити воду і швидко, за допомогою вилки, змішати все до утворення грудок тіста.

Маргарин розтопити і довести до кипіння. Влити гарячим в тісто і також, за допомогою вилки, швидко все змішати.

Вийде дуже м’яке, ніжне тісто. Тісто зібрати в грудку, загорнути в харчову плівку і помістити в холодильник на 1,5-2 години.

Розділити тісто на 16-18 шматочків, кожен з яких скачати в кульку (кожна кулька – майбутній чебурек).

До м’ясного фаршу додати прокручені через м’ясорубку цибулю, сіль і перець – за смаком, спеції, кріп.

Добре перемішати, додати крижаної води (кількість залежить від м’яса, з якого приготовлений фарш). Ще раз перемішати.

Робочу поверхню підсипати трохи мукою. Кожну кульку тіста розкачати тонко. Викласти 1 столову ложку фаршу.

Сформувати чебуреки – розкачане тісто загорнути разом з м’ясною начинкою, виделкою притиснути края.

У сотейник влити достатню кількість олії. Викласти підготовлені чебуреки в олію, обсмажити на середньому вогні по 2-4 хвилини з кожного боку (час обсмажування залежить від вашого смаку).

Викладати готові дуже смачні чебуреки на тарілку. Подати в гарячому вигляді. Найближчі та найрідніші люди, безумовно, оцінять Ваші зусилля.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Словечко  



Загрузка...