На Тернопільщині розшукали 6 осіб, які ухилялись від відбування кримінальних покарань

20.12.2018 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Органами прокуратури області постійно ведеться робота щодо реального виконання судових рішень за покараннями у виді арешту або позбавлення волі.

Завдяки принциповій позиції прокуратури Тернопільської області територіальними органами поліції активізовано роботу щодо розшуку осіб, які ухилялись від відбування кримінальних покарань.

Так, працівниками Козівського ВП у листопаді поточного року затримано ґвалтівника, засудженого вироком  Козівського районного суду від 14.02.2005 року до 5 років позбавлення волі, який з 2008 року ухилявся від відбування призначеного судом покарання.

На даний час засудженого поміщено до ДУ «Чортківська УВП (№26)» з метою подальшого етапування до місця відбування покарання.

Окрім цього, впродовж 2 тижнів вдалось розшукати   наркоторговця, що ухилявся від відбування покарання, призначеного вироком Приморського районного суду м. Одеси.

Загалом, з листопада поточного року розшукано 6 осіб, що ухилялись від відбування кримінальних покарань.

Робота у цьому напрямку триває.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі