На цих вихідних в спорткомплексі ТНЕУ буде гаряче – лідери групи 2 вищої ліги – БК «Тернопіль-ТНЕУ» і БК «Рівне» – розіграють «чемпіонство» за підсумками першого кола.

Протягом першого відрізку чемпіонату України суперники заочно боролися за верхню сходинку в своїй групі по черзі змінюючи один одного. При цьому в 14 матчах рівненчани, зазнали лише однієї поразки, тернополяни поступилися двічі. Тепер, щоб обійти опонентів, нашій команді потрібно двічі перемагати їх на своєму паркеті.

В цьому сезоні обидві команди демонструють надійну гру в захисті, пропускаючи в середньому не більше 72 очок за гру. При цьому, результативність тернополян дещо вища – 91,5 очок за гру проти 85,9 у БК «Рівне».

За усіма командними показниками суперники – практично рівні. В таких умовах підтримка вболівальників може стати вирішальним чинником для перемоги.

Тому, запам’ятовуємо і передаємо іншим: субота, 22 грудня, о 17:00 год., неділя, 23 грудня, о 13:00 год. – у спорткомплексі ТНЕУ.

Матчі за лідерство між найсильнішими командами вищої ліги!

Прийди і підтримай!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #анонс, #баскетбол, #БК, #гра, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: