На прем’єру казкової вистави завітав Святий Миколай

Опубліковано:
19 Грудня, 2018

Напередодні свята Миколая у тернопільській центральній бібліотеці для дітей відбулась прем’єра казкової вистави (світлої пам’яті) тернопільського письменника Сергія Сірого «Білка листоноша» із його нової книги «Слоненятко Роні» (видавництво «Джура»).

Підготували виставу юні артисти – третьокласники «Школи-колегіуму Патріарха Йосифа Сліпого». Зрежисерувала казку класний керівник згаданого класу Ірина Іванівна Мушак. А ось глядачами були учні молодших класів ЗОШ №16 імені Володимира Левицького. Дітлахи захоплено й уважно спостерігали за дивовижними лісовими подіями. Разом із головними героями неабияк співпереживали – про це яскраво «говорили» їхні проявлені емоції через міміку, жестикуляцію, вигуки і найголовніше – через очі. А вони, як відомо, дзеркало душі. Дитячі оченята сяяли неприхованою радістю і щирим захопленням. Цього не можна було не помітити. Але найнесподіваніше і найнеочікуваніше диво чекало на дітлахів попереду…

Коли казка завершилася, до бібліотечної світлиці завітав всюдисущий Святий Миколай… Розпитував про добрі справи, хотів почути віршики, цікавився всім-всім. Юні артисти отримали  подарунки, серед них – книжку Сергія Сірого, яка побачила світ завдяки його дружині Галині Сірій. А перевтілився у Миколая того дня талановитий актор Тернопільського обласного академічного українського драматичного театру – Михайло Безпалько.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #миколай, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #садок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: