Ярмарок благодійності: дівчата із Союзу Українок Америки долучилися до збору коштів для купівлі медобладнання дітям Тернопільщини

Опубліковано:
18 Грудня, 2018

Дівчата із “Союзу Українок Америки, відділ імені Лесі Українки №140” організували міні-ярмарок при церкві Святого  Йосипа у Чикаго. За зібрані кошти планують придбати необхідне медичне обладнання для Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні.

Благодійництвом молоді, талановиті дівчата – вихідці з України, займаються понад рік. У  2017 році об’єдналися у організацію  «Союз Українок Америки, відділ імені Лесі Українки №140» задля спільної мети – допомагати дітям в Україні. Їм вдалося вже реалізувати два проекти – закупили сучасне медичне обладнання для немовлят у лікарню Чорткова(Тернопільщина) та Богородичан (Івано-Франківщина). На досягнутому не зупиняються. Наразі в планах допомогти закупити апарат цистоуретоскоп у Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню. Дане обладнання необхідне для лікування дітей з захворюваннями з розщілини хребта і гідроцефалією.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійність, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ярмарок
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: