У Зборові відбувся турнір з міні-футболу на новому майданчику зі штучним покриттям

Опубліковано:
17 Грудня, 2018

15 грудня біля храму Різдва Пресвятої Богородиці, що на Білому березі у Зборові відбулося урочисте зібрання з нагоди відкриття футбольного майданчика зі штучним покриттям. Участь у заході взяли народний депутат України, голова Феедрації футболу Тернопільської області Тарас Юрик, міський голова Руслан Максимів та його заступник Ярослав Гаранджук, голова ГО «Федерація футболу міста Зборова» Богдан Костур, громадськість міста та молодь.

«Пригадую, як у 2015-ому році ми вперше обговорили проект, а вже сьогодні зборівчани мають можливість проводити тут дозвілля, діти – тренуватися. Футбольне поле у Зборові – результат співпраці держави, громади та місцевих меценатів, які вкладають кошти у здоров’я та майбутнє наших дітей. Я переконаний, що крок за кроком, ми робитимемо усе для того, щоб обличчя громад та сіл України змінювалося на краще», – зазначив під час відкриття Тарас Юрик.

Після слів вітання, до яких долучився й міський голова, на футбольному полі вже вдруге відбувся відкритий турнір з міні-футболу, приурочений Дню Святого Миколая серед організацій, структур та установ району, в якому зіграло 6 команд. Перемогу здобула команда освітян Зборівського району.

За сприянням Тараса Юрика учасники турніру були нагороджені грамотами та медалями. Також всі команди в дарунок отримали м’ячі, а команди переможців були нагородженікубками.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: