У Тернопіль можуть обмежити в’їзд вантажівок

Опубліковано:
17 Грудня, 2018

У випадку посилення снігопадів в обласний центр буде обмежено в’їзд великовантажних та великогабаритних транспортних засобів.

Про це розповіли у прес-службі Тернопільської міської ради.

Поки що вантажівки безперешкодно можуть рухатися через Тернопіль, оскільки снігоприбиральній техніці вдається вчасно розчищати автошляхи міста.

У міській раді просять мешканців міста інформувати патрульну поліцію, якщо вантажівка у місті застрягла чи створює укладення у русі іншим автомобілям. Про це можна повідомити на гарячу лінію за номером 15-80.

Також у мерії наголосили, що в місті оголошено «жовтий рівень» системи оповіщення. У зв’язку із чим просять мешканців міста утриматися від прогулянок,  без потреби не виїжджати автомобілем та не залишати свої транспортні засоби у дворах, аби комунальники змогли ефективно прибирати вулиці від снігу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вантажівка, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обмеження, #сніг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: