Жителі приєднаних територіальних громад також можуть скористатися дисконтною програмою

Опубліковано:
16 Грудня, 2018

Як ми вже повідомляли, електронні квитки «Соціальна карта тернополянина» відтепер можуть виготовити не лише тернополяни, але й жителі громад, що приєдналися до Тернопільської міської об’єднаної територіальної громади. Зокрема, мова йде про Куровецьку сільську територіальну громаду Зборівського району (с. Курівці), Малашовецьку сільську територіальну громаду Зборівського району (с. Малашівці та с. Іванківці), Чернихівську сільську територіальну громаду Зборівського району (с. Чернихів, с. Глядки, с. Плесківці) і Кобзарівську сільську територіальну громаду Зборівського району Тернопільської області (с. Кобзарівка та с. Вертелка). 

Мешканці перелічених населених пунктів окрім можливості безготівкової оплати за проїзд, можуть скористатися  дисконтною програмою. Зокрема, спеціальні дисконтні програми для різних категорій власників персоніфікованих карток передбачені у мережі аптек «Борис» та «Ромашка». Приміром, власники соціальної карти тернополянина категорій «Загальна», «Учнівська» та «Студентська» отримують знижку на придбання товарів у розмірі 5%, пенсіонери – у розмірі 10%.  Для власників пільгового персоніфікованого електронного квитка розмір знижки залежить від категорії заявника. Окрім того, усі електронні квитки «Соціальна карта тернополянина» категорій «Загальна», «Учнівська» та «Студентська» отримують знижку у розмірі 10% на послуги компанії «Комп’ютерний сервіс» (м. Тернопіль, вул. Просвіти, 6-б, 2-й поверх), а пенсіонери за віком при наявності пільгової соціальної карти тернополянина та пенсійного посвідчення отримають додаткову знижку 5% на товари та послуги у компаніях: сервісний центр «Радіо-сервіс» ( м. Тернопіль, вул. Київська, 2), лікувально-діагностичний центр «Румед-Т» ( м. Тернопіль, вул. Шашкевича, 3), ресторан-музей «Галицький замок» (Тернопільський р-н., с. Байківці, вул. Шумська, 22). 

Спеціальні дисконтні програми для власників соціальної карти тернополянина передбачені також у магазині-ательє «Територія взуття», фітнес-клубах «Арена» та «Power Gym», торгівельній мережі «Галерея вишиванок» та стоматології «Dental Art».

Власнику соціальної карти тернополянина для отримання знижки необхідно пред’явити свою карту, а для власників пільгового персоніфікованого електронного квитка окрім карти потрібно мати посвідчення відповідної категорії заявника.

Дисконтна програма для власників соціальної карти тернополянина продовжує розширюватися, тож незабаром перелік торгівельних мереж, де діятиме знижка, збільшиться.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #картка, #магазин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пільги, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: