На одному з тернопільських підприємств, що на Гайовій, між підприємцями виник конфлікт

15.12.2018 11:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

До правоохоронців звернувся керівник приватної установи та повідомив, що хтось незаконно вносить зміни у реєстр нерухомого майна підприємтва. Слідчі взялися розслідувати цей факт, кваліфікувавши його, як шахрайство, вчинене у великих розмірах.

Під час перевірки з’ясувалося, що між теперішнім та колишнів керівниками підприємства вже деякий час триває цивільно-правовий спір щодо користування будівлями.

А вже наступного дня після першої заяви вранці на територію автотранспортного підприємства зі складськими приміщеннями зайшла група осіб. Вони представилися працівниками приватної охоронної фірми. Один з чоловіків заявив, що він є новим керівником підприємства і має всі необхідні документи. Працівники викликали поліцію.

Правоохоронців безперешкодно зайшли на територію. Невідомі показали їм документи та рішення, відповідно до яких на приватному підприємстві змінене керівництво.

Поліцейські продовжують чергувати на підприємстві. Особи невідомих встановлені. Легітимність документів перевіряють.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі