36-річного жителя села Гнильче поліцейські підозрюють у вчиненні крадіжки. До них із заявою звернулася сестра крадія. За словами жінки, брат викрав усі гроші, які вона отримала на дітей. Багатодітна мати планувала купити подарунки до Миколая, та коштів у сховку не знайшла.

Потерпіла розповіла, чому підозрює у крадіжці саме брата. Чоловік раніше судимий за майнові злочини і, до того ж, випиває, ніде не працює. Хоч і живуть із братом в одному будинку, та змушена ховати від нього гроші. В день, коли сестра отримала соціальну допомогу на дітей, брат попросив позичити йому 400 гривень. Жінка не відмовила родичеві. Очевидно, зловмисник підгледів, де вона ховає гроші та через деякий час викрав усю суму. З дому зник.

Жінка телефонувала братові, та у слухавці почула лише гучну музику. Поліцейські припускають, що зловмисник тринькає крадені дитячі гроші в розважальних закладах сусідньої області. Його розшукують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: