«Хто взяв на себе функції Бога?», - Апостол про продаж землі

15.12.2018 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Колишній народний депутат України, а нині радник віце-прем’єр-міністра Степана Кубіва і президії Національної академії аграрних наук Михайло Апостол взяв участь у програмі «Точка зору» на одному з київських телеканалів. Темою обговорення було питання: «Чим загрожує зняття мораторію на продаж землі?»

Михайло Апостол підкреслив, що питання, винесене на обговорення, надзвичайно важливе для України. Адже від того, яке рішення приймуть народні обранці, залежить майбутнє нашої держави.

«Або найбільше багатство України буде приносити державі прибутки, або відбудеться дерибан землі, адже її зможе купувати будь-хто, але не українці», - зазначив він.

Нам не треба придумувати нічого нового, вважає Михайло Апостол. Адже у всіх цивілізованих країнах земельне питання вирішене. Ринок землі там існує саме для того, щоб зберегти національне багатство, а не розпродати його. Держава там захищає свої інтереси. У нас же якась викривлена система господарювання, через що Україна вже перетворилася на сировинний придаток.

«Ми повинні ухвалити закон про продаж землі із застереженнями, щоб українську землю мав право купувати українець, щоб мав де працювати, заробляти, а не їздити в найми. Ми маємо шанси жити і заробляти на своїй землі, бо це справді безцінне багатство», - зазначив він.

 

Стосовно ситуації, яка склалася довкола зняття мораторію на продаж землі в Україні, колишній народний депутат риторично запитав: «Хто взяв на себе функції Бога? Хто дозволив їм намагатися продати те, що нам не належить, а дане в користування?»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі