Тернополяни зможуть побачити «Секс і нічого особистого» з Сергієм Притулою

Опубліковано:
14 Грудня, 2018

Cергій Притула у Тернополі презентував фільм із «пікантною» назвою «Секс і нічого особистого», прем’єра якого в Україні відбудеться 20 грудня.

Стрічка розпочинається із трагічного, на перший погляд, епізоду в житті головного героя, коли на пропозицію руки і серця йому відповідають, що у ліжку він – повний нуль.

Вбитий горем Сергій (головний герой, – авт.) приймає чоловіче рішення та їде в Прагу на Новорічні свята до свого друга Василя, якого, до слова, зіграв Сергій Притула.

Василь – знаний ловелас, та після ночі обломів у стрип-клубі Сергій випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною, яка сама береться зробити з нього секс-героя.

«Попри гучну назву «Секс і нічого особистого», насправді фільм про стосунки, про те, як берегти любов і не мучити один одного якщо ви не підходите», – каже Сергій Притула.

За його словами, у стрічці багато чого можна почерпнути, особливо – підростаючому поколінню.

Нова українська комедія – франшиза канадського фільму «Мої бентежні сексуальні пригоди». Тому сценарій не писався з нуля, а був переписаним під українського глядача. Над сценарієм протягом семи місяців працювали і неодноразово переписували його Сергій Притула та актори «Вар’яти-шоу»: Володимир Жогло, Валентин Сергійчук, Володимир Ковцун і Віталій Тильний.

У фільмі знімалися не професійні актори. Профільну освіту мав тільки головний герой – Роман Луцький, який зіграв «секс-невдаху» Сергія.

Зйомки відбувались в Києві, Празі та Львові. Львів же став випробуванням і для акторів, і для знімальної групи, адже саме тут знято 70 % стрічки, зокрема, й найскладніші сцени.

Фільм став одним з переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Завдяки цьому держава виділила половину коштів, потрібних для створення фільму (13 млн. грн.)

У Тернополі Притула зізнався, що незважаючи на те, що «Секс і нічого особистого» – це його «дітище», навіть в дружини виникали запитання, що ж це за робота така – цілуватися з дівчатами.

«Дружина цікавилася, чи цілувався я сьогодні на знімальному майданчику з якоюсь «тьолкою», а я казав: «Катруся, та це ж кіно! Є така робота!» – ділиться Притула.

В головних ролях фільму: Роман Луцький, Наталя Мазур, Сергій Притула, Анжеліка Ніколаєва. Режисер– Ольга Ряшина. Тривалість стрічки – 98 хв., діє вікове обмеження – 16+.

null

Фото: Інна Ткаченко

 

null

Фото: Інна Ткаченко

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Притула, #секс, #тернопіль, #тернопільські новини, #фільм
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: