Команда тернопільських гумористів опинилася у центрі гучного скандалу

14.12.2018 22:13   Джерело: ternopilski.info
Опубліковано : Новини Тернопілля

Нещодавно в одному з останніх випусків «Ліги сміху» популярна тернопільська команда «VIP-Тернопіль» пожартувала з співачки трансгендера Зіанджі.

Повідомляє "Тернопіль". Жартівлива сцена викликала неабияке обурення в співачки та її близьких друзів. Так, оточення Зіанджі закликало телеканал «1+1» офіційно вибачитися перед співачкою.

Так, керівництво каналу надало офіційний коментар, в якому зазначили, що дійсно жарт на тему ЛГБТ-спільноти не відповідав правилам коректності. Також в «1+1» вказали, що в політиці телеканалу постійно приділяється увагу принципам поваги та толерантності в суспільстві. Неодноразово тема трансгендерів та сексуальних меншин висвітлювалася в відеосюжетах «1+1». Однак, вибачень перед Зіанджою так і не прозвучало.

Не залишився цей коментар без уваги і самої співачки, яка на днях відсвяткувала свій день народження. В честь свята на своїй сторінці в соціальній мережі Зіанджа опублікувала декілька своїх дитячих фотографій, а також зазначила, що відтепер вона не співпрацює з «1+1» в жодних проектах. Співачка звинуватила телеканал у пропаганді гомофобії та порушення прав ЛГБТ-спільноти.

Слід зазначити, що Зіанджа в минулому виступала на сцені як співак Борис Апрєль. В 2014 році хлопець змінив стать і прийшов в український шоу-бізнес як співачка Зіанджа. Свій творчий шлях Зіанджа розпочала з «Фабрики зірок», де зуміла дійти до фіналу. В свій час продюсерами співачки були Наталя Могилевська та Борис Бронштейн.

Після завершення проекту «Фабрика зірок. Суперфінал» Зіанджа відома тоді як Борис Апрєль несподівано зникла з телеканалів. Співак болісно пережив своє вибуття з проекту. На сцену він повернувся уже в проект «Голос країни» в 2018 році, однак уже як співачка-трансгендер.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ternopilski.info  

Коментарі