«Опілля» вчергове стало кращим у конкурсі «Народний бренд» (Фото, відео)

14.12.2018 20:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі відбулася церемонія нагородження кращих підприємців, організацій та компаній. Конкурс «Народний бренд» проводиться вже вчотирнадцяте, а «Опілля» знову отримало відзнаку-визнання від тернополян.

– Тут зібралися ті, за кого голосували жителі Тернополя. Кожна нагорода справді заслужена, адже «Народний бренд» – результат волевиявлення тернополян, – зазначив організатор конкурсу, регіональний видавець Media Корпорації RIA Юрій Штопко

Під час вручення відзнаки «Народний бренд» Media Корпорація RIA нагородила переможців у 48-ми номінаціях. Їх обирали з-поміж 1932-х компаній Тернополя. За кращих голоси віддали 7 488 жителів міста. 

Під час церемонії директор з маркетингу «Опілля» Володимир Гомівка висловив подяку тернополянам і працівникам підприємства:

– Дуже приємно, що черговий раз Тернопіль визнає саме наш бренд кращим. Щороку ми беремо участь у номінації, де також є не тільки регіональні представники, а й величезні національні корпорації. І це величезна перемога для нашого дружного колективу щороку отримувати нагороду у цій номінації. Це визнання нашої спільної праці, якості, яку ми стараємося закласти у наш продукт, і найкращих людських цінностей.

Протягом останніх років підприємство перетворилося в одного з найбільших платників податків Тернопільщини. Зокрема цього року до бюджету вже було сплачено понад 70 млн грн.

Варто згадати, що у вересні цього року «Опілля Фірмове» визнали одним з кращих пив у Східній Європі 40 дегустаторів під час «сліпої дегустації» на міжнародному дегустаційному конкурсі  EAST EUROPEAN BEER AWARD, організованому видавничим проектом «Технології та Інновації» та Київською Пивною Лігою. У номінації PaleLagerSpecial незалежні дегустатори найбільш високо оцінили якість фірмового пива «Опілля».

А ще цієї осені «Опілля» стало переможцем Української народної премії-2018. За результатами народного голосування продукція тернопільської пивоварні «Опілля» отримала визнання в номінації «Пиво 2018 року».

«Опілля» бере активну участь у підтримці різного роду громадських та суспільних проектів.Та все ж основою успіху на підприємстві вважають поєднання української традиції виробляти натуральний продукт з натуральної сировини, дотримання європейських стандартів якості та збереження класичної технології виробництва пива.

А в новому сезоні тернопільські пивовари обіцяють смачні новинки в лінійці своїх напоїв. Тож чекаємо, чим нас порадує улюблена пивоварня.

Прес-служба Пивоварні «Опілля».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі